Keterangan Lanjut Sila Hubungi: Tel 013-4117745 ONLINE BORANG PESANAN PATI MINYAK ZAITUN

HIMPUNAN KHUTBAH HALAL TUBE

THE SHAFITO ....KONG STORY  

Friday, July 9, 2010




Blurr..



Shafito : Tok, Saya x tau la nak wat cmna ni...

Tok : Apa yang hang x tau??
Shafito : Saya pon x tau apa yg saya x tau Tok..
Tok : Sekarang ni, budak2 melayu ramai dah yang kurang cerdik.. Jd, kalau x nak tergolong dalam golongan macam tu, kita kna tau apa yg kita x tau, dan kita bagi taw kat orang yang taw apa yang kita x taw tu dan suruh lah orang tu bagi taw apa yang kita x taw, baru kita tau apa yang kita x tau dan insyallah kita bole maju kerana kita da taw apa yang kita x tau disebabkan kita bagi taw kepada orang yang taw dan orang tu da bagi taw kat kita... Paham?
Shafito : Paham Tok... Baik, saya rasa saya sudah taw apa yang saya x taw Tok..
Tok : Ok, bole bagi taw Tok?
Shafito : Bole Tok, saya cuma x taw apa yang saya x taw Tok..
Tok : ....
Bersambung...

AddThis Social Bookmark Button

Pautan pada catatan ini Email this post


 

Design Sobhi Hassan@ Copyright sobhishpa09